mandag den 22. april 2013

Pastafad med oksekød og broccoli

I aften har jeg lavet en ret jeg fandt på Arlas hjemmeside og derfor vil jeg ikke bruge tid på at skrive opskriften, men bare give et par tips og vise billeder af retten.


Ingredienserne til retten


Den kogte pasta hældes i et ildfast fad


Fyldet hældes ovenpå, og derefter sovsen


Til sidst drysses med revet mozzarella
(til man skammer sig)
 
Efter 20 min. i ovnen



Det færdige resultat
 

I min ret har jeg valgt at bruge timian i stedet for rosmarin (smag og behag); jeg bruger af princip aldrig hvid pasta, så jeg har i dette tilfælde valgt at bruge økologisk fuldkorns fusilli (aka: pastaskruer); hvidløgssaucen har jeg lavet af Mornay Sauce med friskpresset hvidløg (gav det et kort opkog først, inden det blev hældt over pastaen).

2 kommentarer:

  1. Hej Tanya
    Hvor ser det lækkert ud..
    Hilsen Moster Lotte

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have. Så er det bare i gang i køkkenet :)

      Slet