Bollerne inden de hævede. |
Bollerne efter de hævede... |
De færdige boller...MUMS! |
Boller med gløggmix (ca. 12 stk.):
75 g smeltet margarine
3 dl mælk
25 g gær
1/2 tsk. salt
1/2 spsk. sukker
500 g ølandshvedemel (det er et spørgsmål om religion)
150 g gløggmix (består af 80% rosiner og 20% mandelsplitter)
- smelt margarinen
- tilsæt mælk (hæld den lune blanding over i en skål)
- udrør gæren heri
- tilsæt salt og sukker
- til sidst røres melet i (gerne på en røremaskine)
- tilføj evt. gløggmix (eller rosiner) og ælt det ind i dejen. Husk at rosinerne ikke må være synlige, så bliver de brændte, og det smager ikke godt.
- hæver tildækket i 1 time
- formes til 12 boller
- hæver tildækket i 30 min.
- pensles med æg eller mælk
- bages i ca. 15 min. ved 200 grader midt i ovnen.
ENJOY
Ingen kommentarer:
Send en kommentar